onsdag 9 december 2009

Jag vill vinna denna...

1
Nu tänker jag vara med & tävla om en
HP mini, designad av Tord Boontie...
Den finns hos MOGI...
1
Anledningen till att jag vill vinna den är att jag behöver ett sällskap
på mina resor med cancern.
Hanens dator är ju gammal som gatan & ingen batteridrift kvar &
ibland så slår den av sej...
Ja vad smidigt det vore för mej då & ha en sån att fly bort från
sjukhus & behandlingsresor för en stund...
1
Önskar mej själv lycka till till vinst!
1
Hejdåposs!

4 kommentarer:

 1. Tycker så synd om dej. Är otäckt, det här du går igenom.Måste vara gastkramande. Tänker på min egen far och vad han sa med skärpa om man var ledsen över nå´t som barn, ex oenighet med någon lr förlust av en pryl.Han sa: "Var glad att du är FRISK". Så fånigt sagt, tyckte man då.Vad har hälsan med det här att göra? Ja,sån´t tar man ju för givet som väldigt ung och därför tyckte man bara att han var oförstående och hård när han inte tröstade utan "tjatade" om HÄLSAN.

  Begrep han då inte hur ledsen man var? Jodå, han hade bara mer livserfarenhet och ville att man skulle fokusera på viktigare saker än elaka människor lr det materiella. Så´nt klarar man sej utan och så´n sorg går över och varje gång har man lärt sej nå´t nytt om livet.Men HÄLSAN kan man inte vara utan.

  Numera förstår jag exakt poängen med det han sa men det tog mej nästan 50 år att få ihop hela facit.Visst kan många tycka att rikedom och makt är eftersträvansvärt och gör dom "lyckliga" men den livsfilosofin delar inte jag.I synnerhet inte när andras strävande efter "lycka" förvandlar dom till kalla och skoningslösa människor i sin framfart och inte drar sej för att "köra över" andra för att få det de vill ha.Nej,en enda sak är viktig och skänker äkta lycka och det är HÄLSAN.Det får även de maktlystna erfara den dag de blir allvarligt sjuka.

  Många springer hos doktorn med jämna mellanrum om småsaker.Upptar värdefull tid som andra verkligt sjuka hade behövt så mycket mer. De tycker att läkaren är oförstående och inte lyssnar. Så är det inte. Doktorn har bara sett så många som verkligen kämpar med fruktansvärda sjukdomar som är livshotande och kanske var det just en sådan patient inne hos honom strax innan "gnällspiken" gjorde entré. Svårt att "slå om" och plötsligt trösta en som borde vara tacksam över att det faktiskt kunde varit MYCKET VÄRRE! Någon patient som kanske brutit benet lr bara svimmat lr nå´t gnäller och säjer, "En annan ska då ha allt" och är inte det minsta tacksamma över att det inte är livshotande. De vet inte hur nå´n som är i din situation har det.Hälsan ÄR viktigast för ett någorlunda bra liv.Det behöver inte vara ett lyxliv med mycket pengar och prylar.

  Ett lyxliv för mej är att INTE vara sjuk,INTE behöva svälta och att INTE vara hemlös.Livet är ju ganska fantastiskt i sig och när vi nu fick det så borde vi uppskatta det lite mer än vi gör och inte klaga så mycket när vi har HÄLSAN.

  Gillar dej och din kämpaglöd.Fortsätt så. Kram/Cina

  SvaraRadera
 2. Jag har varit inne och rösta på att du ska vinna den däringa datorn.. =)=)=)

  Annika på Berget

  SvaraRadera
 3. Hej!

  självklart får du länka till min blogg och jag länkar självklart till din =)

  För att svara på din fråga så har jag börjat ta sprutorna för att allergin förhoppningsvis ska bli mildare och då kommer astman bli bättre... Eller det är inte hundra såklart, men jag hoppas självklart på att det kommer bli bättre!

  Många kramar från Mig. Du, jag håller på dig!

  SvaraRadera
 4. Jag har bett om att du får den. Nu krysser vi fingrene for det!

  SvaraRadera