måndag 4 januari 2010

Suck,,,feber IGEN!

1

1
Jaha,,,vilken natt...vi yrar runt här för glatta livet!
Vaknade i natt av att jaag låg i mellan Hanen & Theo & kunde
knappt röra mej, så jag tågade in i Theos säng sen kom Theo
smygandes, han har legat på min onda sida så idag är jag lite mör
sen när Hanen gått till jobbet så kröp vi ner i stora sängen & sov
länge!
1
Känner mej hängig & mycke riktigt 37,8 i feber.
Elak hosta på nätterna.
Ska ringa till läkaren i morron & se om jag kan få nåt mot detta.
Har ju haft massor av feber nu det sista, inte skyhög men lite för
mycket.
kan det vara så att jag är så infektionskänslig så alla baciller bara
hoppar på mej?
Trist är det iallafall & jag fasar för om det alltid ska vara så här
under behandlingarna?
Jag stoppar ju i mej vitamner & blutsaft, vad mer kan tänkas?
Vatten häller jag i mej oxå.
Ja ja det är väl bara att vänta ut att.
1
I dag har jag varit rökfri i 11 v & det känns jättebra!
Även idag är det stop med sötsaker i Ankboet, endast Theo som
får stoppa i sej.
Det är liksom ett måste, gillar inte det jag ser i spegeln nu!
1
Men det underbara är att Theo är här bonus..me löv it!
Nä dax att vila & bygga lego!
1
Hejdåposs!

6 kommentarer:

 1. Och för min del är det nu ett år sen jag slutade röka.(Fast däremot har man väl supit sej full av vanmakt ibland och VILL faktiskt bara dö.)Skönt med rökstoppet men det berodde ju mest på att jag visste jag skulle bli arbetslös å inte ha råd att röka,får ju leva på nudlar nu.Du lilla goa "Anka".Tänker på dej VARJE dag. Du har ett rent helvete med din hälsa men du har ju nå´t att leva,överleva och kämpa för.Du ger mej på nå´t konstigt sätt en vilja att kämpa,för du har det värre. Jag har ett någorlunda likadant helvete fast på annat vis.Önskar åtminstonne jag haft det sociala nätverk som du har och nå´att "kämpa för"..Nå´n att luta sej emot.En kram, nå´n att prata med...Ensam på främmande ort.Inte lika hemskt som sjukdom men...hemskt.Fick på omvägar höra att jag blev mormor på nyårsafton. Mina barn har stängt mej ute så jag har inte hört nå´t ifrån dom se´n augusti.Inte lyckats få kontakt..Bättre jag dör.De skäms över mej...arbetslös,fattig,misslyckad,ledsen och ensam. Det tog tre dar innan jag fick veta att Janni fått en son och att jag hade blivit mormor.Jag hade varit väldigt mån om att Micke hade fått veta innan folk på gatan visste även om jag blivit förbjuden att säja nåt till honom och det vet han men så fungerar inte han.Kan aldrig förlåta detta.Hur kan någon sätta sej över detta barn och bestämma att han inte ska tycka om sin mormor??? Hemskt när folk frågar och jag inte kan svara på någonting. Född i Eksjö eller Västervik?Ingen aning.Han sa ingenting när han blev underrättad om förlossningen och visste att jag inte visste någonting och att jag skulle bli jätteledsen.Kanske just därför?Inte ens fått en bild på mitt barnbarn.Alvin heter han visst, fick jag veta det av min syster som var snäll nog att underrätta mej så fort hon fick vetskap.. Är så ledsen.Räcker det inte med ensamhet och arbetslöshet?Förlåt mitt gnäll.....Ensamhet dödar oxå... Cina

  SvaraRadera
 2. Stackare, hoppas du blir av med den där envisa febern och "vara-lite-sjuk" känslan....
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. blä på dej anka! inte ska du har feber mer nu!!! jag blir snart arg på den där febern!

  har du kollat upp armen?! det är ju så att när man opererat dän lymfkörtlar så ÄR man ju mer infektionskänslig har jag hört..

  men det kan med vara en infektion från nån lymfkörtel som gör att du inte blir pigg.


  om du ska börja med cellgifter snart, så får du ju inte vara sjuk begriper du välan. så se till att bli frisker nu bums medesamma. annars oroar jag ju mej och det vill du ju inte att jag ska:)

  saknar dej! pössss

  SvaraRadera
 4. Krya på dig söta du! F´låt att jag inte ringde, lova att ringa idag tisdag istället! kram kjam

  SvaraRadera
 5. Jag säger som gladmymlan - kolla upp den där febern du. Även om den inte är hög så är den ju ett tecken på att något inte är som det ska.
  Vad DUKTIG du är som inte har rökt på 11 veckor. Jag är imponerad, ska du veta! Själv la jag också av när jag fick beskedet - i en vecka... ;o)

  Friskkramar till dig!

  SvaraRadera
 6. Hejsan Ankan!!

  Tusen tack för trevlig kommentar! Självklart får du länka till min blogg! Du, hur gjorde/gör du när du länkar? jag skulle vilja göra samma sak, med din blogg förstås;-)
  Visst är jag några steg före, men det är ju bara för att de tog en tårtbit först på dig. Jag fick cancerbeskedet i oktober och på mig ville de/jag ta hela bröstet direkt. Det gjorde vi ju dagen innan din första operation;-)
  Vad har de sagt om din tumör? Jag förstod att den var aggressiv - precis som min. Var den hormonpositiv? Her2-positiv? När ska du börja med cellgifterna? Hoppas du hittar massor med dagar då det känns riktigt bra. Och du, ditt ärr ser jättefint ut!!! :-)
  Du får gärna maila mig om du vill - min adress är:
  conny.elisabeth@tele2.se
  Jag kommer följa dig och din kamp mot skitcancern. Den ska INTE vinna!!!!
  Jag tänker på din venninna som också fick cancer. Jag har en kompis/kollega som också fick ett cancerbesked precis efter mig. Malignt melanom, 36 år, två små barn...

  Mycket svamlande blev det nu från mig, men kontentan av det hela är att jag kommer följa dig och skulle bli glad ifall du mailade;-)
  Sköt om dig och krama dina nära!
  //Elisabeth

  SvaraRadera