tisdag 17 november 2009

Nyfiken,,,

1


Jag har ju fått en del läsare ser jag här inne.
De är ju undrbart kul tycker jag att ni vill kika in här i mellanåt &
titta till Ankboet =)
Jag ser ju siffrorna men inte vilka ni är...
Tänkte be er ( vore skojsigt) om ni vill skriva lite om er, lite sånt
där kuligt vetande =)
1
Hejdåposs!

8 kommentarer:

 1. Hejsan Ankan! Kul att du hittade till min blogg.

  Frossardagen är ju till för att på ett sätt chocka kroppen och sedan hålla hjärnan i styr dom andra 6dagarna man inte har frossardag. Magen pajar totalt, så fort du äter någonting rasar det igenom lika fort som du stoppade det i dig.

  Om du skulle gå på en sådan lågkolhydratskost som mig och Suzan och göra det 7 dagar i veckan konstant skulle kroppen vänja sig och ställa in sig på vad den skulle få för mat och därmed inte gå ner någonting i vikt.

  Och hur kul är det inte med en dag i veckan då du får trycka i dig vad som helst?

  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Mej känner du ju! Så jag vill bara överlämna en kram; KRAM!!!

  SvaraRadera
 3. Ska stilla din nyfikenhet lite.. Du har 1 st. Ulricehamns-Anka som smyger in o tjuvläser lite då o då:) kram kram

  SvaraRadera
 4. *titt-ut*
  Tess är allt här o läser med jäma mellanrum=)
  Pusspuss!!!

  SvaraRadera
 5. hej anna heter jag, alias gladmymlan. jag har tjyvläst din blogg många gånger nu:))) jag är skitsnygg, smal, arbetar för närvarande som fotomodell, och lite sångerska om vartannat, när jag inte jobbar ligger jag i min soffa o blir matad med chokladpraliner av min betjänt...och läser lite bloggar. då jag hamnade på din av en slump!

  tycker du verkar vara så inressant, jag visste inte att ankor är så pass intelligenta att dom kan blogga o köra motorcykel!

  trodde mest dom käkade brösmulor i parken, men jag hade fel!

  nej nu ska jag nog gå ut på mitt privata soldäck och ta ett dopp i poolen...

  hälsn glad-mymlan

  SvaraRadera
 6. japp fick mms glömde svara, men hoppar nog den, både svärmor o dom o i båstad har vi sån exakt:-)
  vill ha en röö hittade den jagvill ha men den kostade 850 spänn! intevill jag slänga ut det så där, så jag sticker nog ner till hjärtefröjd o köper en sån som vi hade, gillade ju den:-)
  saknar dej anka. idag har jag lidit av ev kroppspulsåderbrock...ska sååå mkt ta upp detta med läkaren i morron, hypokondrin kan ju triggas av medicinerna jag äter, för så här jäkligt har jag inte funderat förr:-)
  tur jag har dej att hjälpa mej tagga ner!
  kram

  SvaraRadera
 7. Jag brukar lämna spår här men jag kan väl skriva nåt om mig själv ändå..:)
  37 årig sekreterare. Mina favoritverktyg är naturligtvis nagelfil och tuggummi, är man sekreterare så är man..:) långa naglar och smink.... äh vad fasen.. inte är jag sån inte! Favoritverktyget just nu är en liten skruvdragare, önskar mig en sådan i julklapp. Håller på att bygga upp min egen verktygslåda, pappa hade massor med verktyg och vi barn har plockat ihop en varsinn, den ska bara kompletteras med vissa saker så blir den perfekt. Är ganska lat, men periodvis väldigt energisk. Har jag fått för mig något hemma, t ex att flytta en trapp eller nåt sånt, så gör jag det. Maken är oftast inte med på det först men det hindrar inte mig, och det brukar bli bra..:) Jag är visserligen sekreterare men jag är inte rädd för att arbeta och skita ner mig..:) Ja, det var lite om mig..:) Kram och ha en bra kvälL!

  SvaraRadera
 8. Tjo!
  Vem jag är vet du ju redan ;-)

  SvaraRadera